SALSATION® class with Malou Lassen, Thursday, 18:10

SALSATION® is a fun and addictive, functional dance workout!

Malou Lassen / Elite Instructor

Kender du følelsen, når en sang toner frem og du bare ikke kan stå stille? Har du lyst til en motionsform, hvor fokus er på at have det sjovt og nyde musikken, samtidig med at du faktisk også får trænet kroppen igennem? Så er Salsation noget for dig. Alle kan være med, uanset danseerfaring, køn eller alder.

På dette "sommerhold" fra efter påske til starten af juni vil vi benytte de lyse aftener til også at danse udenfor bag hallen, når vejret tillader det.

Dans hjælper med at træne koordinationsevne og muskelhukommelse. I Salsation giver vi musikken hovedrollen, hvorfor alle koreografier er nøje tilrettelagt ud fra den specifikke genre (alt fra latinamerikanske rytmer som salsa, bachata og merengue til afro-inspirerede stilarter og moderne sange, du hører i radioen). Vi vægter både musikaliteten og det lyriske (historien bag sangen), hvilket hjælper til indlevelse i sangen frem for at tælle trin. Dertil gør bevægelser fra funktionel træning at hele kroppen bliver arbejdet godt igennem og at vi passer på kroppen.

Navnet Salsation er en sammensætning af Salsa (som på spansk betyder sovs eller blanding) og det engelske sensation for den følelse, vi får i kroppen, “når musikken bare spiller” og vi bliver revet med.

SALSATION® is a fun and addictive, functional dance workout!

*
*
*

The email and information submitted with this form will not be used for any email marketing, 3rd party communications nor will Salsation® Fitness sell this information to 3rd parties. This information will be used solely for responding to your Support issues.